• Word lid van BGH en schrijf u in voor de volgende golfdag
  BGH golfdagen 2021 bekend

  Word lid van BGH en schrijf u in voor de volgende golfdag

 • Business Golf Hattem is partner van Hattemse Golf & Country Club
  Hattemse Golf & Country Club

  Business Golf Hattem is partner van Hattemse Golf & Country Club

 • HET PERFECTE EXCUUS OM LEKKER TE GOLFEN
  Combineer golf ronde met netwerken

  HET PERFECTE EXCUUS OM LEKKER TE GOLFEN

Over ons

Meer over Business Golf Hattem

Business Golf Hattem (hierna BHG) is een sportief zakelijk netwerk voor ondernemers uit de regio Hattem. BGH is in april 2013 opgericht. BGH stelt haar leden in staat om op een leuke manier, door het spelen van golf, nieuwe relaties op te doen.

Doelgroep BGH

Leden van Business Golf Hattem zijn ondernemers en executives uit de omgeving Hattem. BGH heeft plaats voor zo’n 75 leden. Bekijk de leden van BGH hier.

Flexibel zonder verplichtingen

BGH is een zakelijk netwerk waar uw aanwezigheid zeer op prijs wordt gesteld. Wij verplichten u echter nergens toe. Heeft u zakelijke of andersoortige verplichtingen dan schrijf u zich niet in voor de golfdag en heten wij u graag de volgende keer welkom.

BGH is het perfecte excuus om lekker te golfen

BGH is een netwerk dat is opgericht om u te laten golfen. Golf is een ideaal spel om een goed gesprek te combineren met golfen. Wij proberen u zodoende elke golfdag een ronde te laten lopen met andere leden van BGH. Op deze manier doet u nieuwe relaties op en heeft u voldoende tijd om elkaar (beter) te leren kennen.

Agenda Golfdag

Globaal zal elke BGH golfdag bestaan uit een ontvangst, een ronde golf (9 holes), een borrel, een korte presentatie van het bedrijf van de dag en indien gewenst een diner (tegen extra betaling).

Initiatiefnemers BGH

BGH is geïnitieerd door Jan Smit, Arjen Vels en Erik Brunekreef. Op dit moment bestaat het bestuur uit Chiquita Welmerink, Corneline van Staveren, Jan Smit en Henderikus Cazemier.

Geen tijd om regelmatig te golfen? Wordt dan lid van Business Golf Hattem en speel 8 keer per jaar met interessante mensen uit ons zakelijke netwerk. Bekijk onze leden

Wordt lid en speel op de prachtige bosbaan van de Hattemse Golf & Country Club in Hattem. Bekijk de baan

Word lid van Business Golf Hattem en combineer plezier, sport en zaken doen!

De volgende bedrijven zijn onder andere lid van Business Golf Hattem