• Word lid van BGH en schrijf u in voor de volgende golfdag
  BGH golfdagen 2021 bekend

  Word lid van BGH en schrijf u in voor de volgende golfdag

 • Business Golf Hattem is partner van Hattemse Golf & Country Club
  Hattemse Golf & Country Club

  Business Golf Hattem is partner van Hattemse Golf & Country Club

 • HET PERFECTE EXCUUS OM LEKKER TE GOLFEN
  Combineer golf ronde met netwerken

  HET PERFECTE EXCUUS OM LEKKER TE GOLFEN

Golfbaan

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem. Deze uitdagende 9-holes baan met een par van 68 combineert bos- en parkholes en is voor een deel in heuvelachtig terrein gelegen. De holes volgen de natuurlijke glooiingen van zandruggen die in de ijstijd zijn ontstaan. De baan van de Hattemse Golf dateert van 1930 en is in Nederland één van de 15 golfbanen die voor de oorlog ontworpen zijn. Een aantal bomen stamt nog uit de tijd van voor 1930.De baan is mooi, compact en gevarieerd, en zeer uitdagend. Er zijn 4 bosholes en de overige 5 holes liggen in het Gelderse IJssellandschap. Dit jaar staat de Hattemse op plaats 4 in de top-30 van 9 holes golfbanen. De veelal kleine greens worden goed bewaakt door vele bunkers en liggen in een aantal gevallen verhoogd. Hierdoor is het een uitdaging om ze aan te spelen. Ook de verhoogde afslagplaatsen geven de baan een uniek karakter.

De kwaliteit van het klassieke ontwerp blijkt tijdloos: van de negen holes die de baan telt behoren er drie tot de beste van Nederland. Zo kregen in 2010 hole 4 en 9 een special vermelding. De 6e/15e hole werd dat jaar tot vijfde par 4 van Nederland benoemd. Het is een echte “signature” hole, waarbij de sterk glooiende green extra bewaakt wordt door een karakteristieke eik. Deze eik staat uitgebeeld in het logo van de club.

Door de mooie ligging en de uitdagende holes genieten zowel golfers met hoge als lage handicap.

Heren (medal tees):
5226 meter; CR 67,6 – SR 120, Par 68
Dames (medal tees):
4504 meter; CR 68,8 – SR 110, Par 68

De 19e hole is ook op de Hattemse een belangrijke hole.  Zonder een goede 18e hole is een golfbaan niet compleet, zonder de 19e hole is een golfronde niet af! Het sfeervolle clubhuis is onder architectuur (Van der Veen) gebouwd en straalt een warme en echte golfsfeer uit. De grote open haard in de clubkamer is het middelpunt van deze club.

Bron: http://golfclub-hattem.nl

Geen tijd om regelmatig te golfen? Wordt dan lid van Business Golf Hattem en speel 8 keer per jaar met interessante mensen uit ons zakelijke netwerk. Bekijk onze leden

Wordt lid en speel op de prachtige bosbaan van de Hattemse Golf & Country Club in Hattem. Bekijk de baan

Word lid van Business Golf Hattem en combineer plezier, sport en zaken doen!

De volgende bedrijven zijn onder andere lid van Business Golf Hattem